fbpx

Левораг

Иновация в лечението на анални фисури.
Избавете се от болката и дискомофорта бързо, ефективно и хигиенично.

Какво представляват аналните фисури?

Фисурите са малки, дълбоки лезии (рани), които се появяват върху кожата и засягат разни части на тялото. Най-често се развиват по и около отверстия на човешкото тяло като устата и ануса.

Аналните фисури са рани около ануса с радиус от няколко милиметра.

Обикновено се появяват в централната част на ануса и са едни от най-честите причини за посещение при проктолог след хемороидите.

Аналните фисури могат да се появят във всяка възраст, но хората на възраст между 20 и 40 години се считат за най-уязвими.

Симптомите са:

Болка: локална, в аналния канал, особено по време на дефекация и в продължение на 3 до 4 часа след това.

Сърбеж: дразнене и изгарящ сърбеж

Кървене: светло червена кръв

Нарушена дефекация: запек или диария

Какво е Левораг?

Левораг е медицинско изделие на основата на емулгел, специално създаден за лечение на анални фисури. Левораг е разработен в духа на THD, като основната му цел е да осигури максимален комфорт и дискретност на страдащите от ректални проблеми.

Левораг изпълнява 3 различни функции:

Защитава: омазнява и предпазва

Успокоява: намалява болката от симптомите

Заздравява: подобрява възстановяването на тъканите

Левораг позволява лесно локално приложение на фиксирано количество гел по хигиеничен и удобен начин. Лекарството идва в кутия, съдържаща 20 еднодозови тубички от 3.5 мл. с вграден апликатор.

Използвайте по 1 тубичка на всеки 12 часа, по възможност след дефекация и извършен тоалет на мястото  в продължение на не по-малко от 20 дни в зависимост от тежестта на симптоматиката или според предписание на лекуващия лекар.

Просто премахнете капачката на дозатора и стиснете тубичката, за да придвижите гела към върха на апликатора. След това деликатно вкарайте апликатора в ректума, като избягвате да натискате твърде силно. Уверете се, че сте приложили цялото съдържание на контейнера и го изхвърлете.